CV, Søren Bjørnaa

Erfaren digital desinger

Jeg har mere end 30 års erfaring fra designbranchen. De seneste 9 år har jeg primært fokuseret på digital brugeroplevelse på nettet.

I 2019 blev jeg certificeret UX Interaction Design ­Specialist fra Nielsen Norman Group. Det her givet min en viden og en værktøjskasse til at håndterer alle aspekter af brugeroplevelse i et digitalt produkt.

UX Certification Badge from Nielsen Norman Group

Min tilgang til design

Jeg forsøger altid at have slutbrugeren i fokus når jeg går ind i et projekt. Jeg bruger Design Thinking som metode i design processen. Det sikre at jeg får startet designprocessen rigtigt op og får afdækket så mange aspekter af opgaven i en fornuftigt rækkerfølge. Dertil oplever jeg, at det giver god mening at arbejde, med små iterationer/sprint på både nye og ­eksisterende projektet. Jeg arbejder struktureret og er vant til at være på projekter fra ideudvikling til færdigt produkt. 

Jeg ser mig selv som håndværker og mit mål for mine designløsninger er, at de skal kunne fungere i den virkelige verden og ikke kun i et design program. Derfor følger jeg også udviklingen indenfor de meste gængse web-teknologier: HTML, CSS, Javascript o.s.v.

Større projekter:

Størrer projekter opdeler jeg i Design Thinking 3 overordnede faser: Forståelse, her indsamler jeg viden med forskellige metoder: slutbruger interview, data (Google Analytics), samt workshop forløb med kunden som afsæt til et projekter – det gør at jeg for skabe et bredt overblik over behovene hos ­slutbrugerne samt afdække kundes kommunikative behov og ønsker til deres produkt. 

I Udforskningsfasen kan starte op med en idé generering workshop herefter udarbejder jeg som oftest et interaktivt wireframe/prototype fx i Figma.

Materialiserings fasen bruger jeg til at test produtypen gerne på slutbruger eller udfra user journeys . Den bruger også til at sikre kunder såvel som udviklere forstår hvad tankerne med design er. Når produtypen er godkendt skal den implemeters og ud og leve. Hvor der vil være mulighed for at test og optimere på produktet.

Jeg er oftest den der driver person i denne typer projektet hvor jeg sørger for at der er en naturligt fremdrift i projektet og alle levere deres bidrag ifølge produktionsplanen.

Mindre projekter:

  • Her har jeg hands on kode og indlægges af indhold i CMSet. Mindre projekter kan også have en karakter der gør at jeg laver dele af projekter og andre dele bliver lavet af en udvikler.
  •  Jeg laver også digitale annonce udarbejdelse både som enkeltstående grafik og HTML5 banner til Google’s annonce platform.
  • Nyhedsbrevs skabeloner – Her bruger jeg min viden om de begrænsninger der er i nyhedsbrevs skabeloner og mine kompetencer indenfor CSS HTML til at kode custom nyhedsbrevs skabeloner til Mailchimp og Campaign Monitor

Mine kompetencer

UX Design

95%

Digital design

100%

Grafisk design

98%
UX programmer
Figma
Axure RP
Sketch
Adobe XD
Adobe Creative Cloud
Adobe Photoshop
Adobe Illustrator
Adobe InDesign
Adobe After Effects
Adobe Premiere Pro
Design programmer
Affinity Designer
Affinity Photo
FontLap
Microsoft Office
Webteknologier
HTML
CSS
JavaScript
Nyhedsbrevs skabeloner

Sådan beskriver andre mig:

Jeg er en glad og smilende person, med stærke samarbejdsevner. Jeg arbejder seriøst og struktureret med mine opgaver og er samtidig meget nysgerrig på at lære nye ting. Mine opgaver kommer altid i mål og er altid professionelt udført.

Få den nyeste viden om digital design i din indbakke!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev. Nyhedsbrevet vil indeholde viden om digital design og UX- og UI-Design, samt nyheder.


    Få den nyeste viden om digital design i din indbakke!

    Tilmeld dig mit nyhedsbrev. Nyhedsbrevet vil indeholde viden om digital design og UX- og UI-Design, samt nyheder.